تاریخ برگزاری : 1401/05/05
1 جلسه یک ساعت

رایگان

فهرست اساتید این دوره

مجموعه وبینارهای بین المللی (کارآفرینی اجتماعی)

از 1401/05/05 تا 1401/05/05 چهارشنبه‌ 5 مرداد 1401   14 الی 15

نوع دوره : آنلاین
تعداد ساعات آموزش : یک ساعت
مجموعه وبینارهای بین المللی (کارآفرینی اجتماعی)

"مرکز مالی ایران"

 

کارآفرینی اجتماعی:

کارآفرینی اجتماعی فرآیندی است که طی آن افراد، استارت آپ ها و کارآفرینان راه حل هایی را توسعه داده و سرمایه گذاری آنها مستقیماً به مسائل اجتماعی اختصاص دارد. بنابراین، یک کارآفرین اجتماعی، فردی است که فرصت‌های تجاری که تأثیر مثبتی بر جامعه یا جهان دارد را بررسی می‌کند.

 

 

سخنران:

دیسیلوا دیمیتروا

 

 

خیر. بلیت‌های طلایی و ویژه زیر برای کسانی در نظر گرفته شده که زودتر ثبت‌نام خود را نهایی کنند؛ محتوای دوره یکسان است.

 

بله ثبت نام بصورت اقساط ممکن است، همچنین هزینه ثبت نام مشابه ثبت نام عادی است و هزینه ثبت نام با اقساطی شدن آن افزایش نخواهد یافت.

 

جلسات بصورت آنلاین و در بستر اسکای روم برگزار خواهد شد، و همچنین ویدیو‌های دوره تا حداکثر سه ماه پس از اتمام دوره در پنل کاربری شما باقی خواهد ماند.

 

این دوره پيش‌نیاز ندارد و شما در هر رشته تحصیلی و با هر تجربه‌ای می‌توانید در این دوره شرکت کنید، البته باید تلاش، همت و پشتكار داشته باشید و اینکه عاشق یادگیری در بازارهای مالی، کار تیمی و مواجه با چالش‌های جدید باشید. در تک تک مراحل و روزهای این دوره تیم آموزش، تیم منتورینگ و تیم دستیاران آموزشی همراه شما هستند.

 

واقعیت اینست که در مقام تئوری ارزشگذاری و تحلیل صنایع و تحلیل بنیادی از اعضای یک خانواده به شمار می روند و هر دو در پی یافتن ارزش بنیادی (Fundamental Value) یک شرکت می باشند اما به اعتقاد ما این دو در مقام عمل و به نحویکه امروز در بازار سرمایه کشور انجام می شوند با یکدیگر تفاوت اساسی دارند

1- ارزشگذاری به دنبال توسعه بینش و تحلیل مدل و مفهوم کاسبی و برآورد ارزش یک شرکت است، اما تحلیل بنیادی عمدتاً به دنبال چیدن فایل اکسل و برآورد تعدیل سود خالص (EPS) یک شرکت است. تمرکز ارزشگذاری بر توسعه بینش است نه توسعه ابزار.

2- هر دو به ارزیابی و خرید و فروش سهام یک شرکت ختم می شوند اما کاربرد ارزشگذاری به انتخاب سهام مناسب خلاصه نمی شود؛ برای روشن شدن موضوع چند سؤال و چالش روز بازار سهام کشور را برای شما مطرح می کنیم.

تصور کنید: از نگاه کلان از شما بپرسند به نظر شما به صورت ساختارمند چه عواملی باعث رشد بازار سهام در فواصل میان مدت و بلندمدت در بازار سهام کشور طی یک دهۀ گذشته شده است؟ یا از منظر خُرد از شما بپرسند به نظر شما چرا ضریب قیمت به سود خالص (PE) در بازار سهام ما 8 مرتبه است و چرا نباید 20 مرتبه و به اندازه ضریب PE املاک مسکونی کشور باشد؟ یا از شما بپرسند به نظر شما چرا ضریب PE صنعت فلزات اساسی و پالایشگاهی حدود 5 مرتبه، صنعت پتروشیمی 7 مرتبه، دارویی 9 مرتبه و دامپروری 15 مرتبه و ... است؟

یا از شما بپرسند به نظر شما چرا در یک برهه تمرکز تحلیگران و فعالان به سودآوری شرکت هاست و در یک برهه دیگر به خالص ارزش روز دارایی ها و در برهه دیگر به مقایسه ارزش سهام شرکت موردنظر با ارزش سهام شرکت مشابه خارجی!؟ یا از نگاه درون شرکت از شما بپرسند به نظر شما فلان شرکت چه سیاست های یکپارچه ای را برای فروش، بازاریابی و بهای تمام شده و مدیریت موجودی اتخاذ کند که سود خالص و ارزش سهام از X به 2X افزایش یابد؟

یا از شما بپرسند به نظر شما قیمت منصفانه عرضه اولیه سهام (IPO) یا قیمت منصفانه معامله کنترلی و بلوکی یک شرکت یا قیمت سهام دو شرکت برای معاملۀ ادغام (Merge) چند باشد؟ یا از شما بپرسند به نظر شما سهام فلان شرکت خصوصی (Private) – سهام شرکتی که قیمت تابلو در بازار ندارد – برای واگذاری به منظور جبران خدمات کارکنان به چه قیمتی به ایشان واگذار شود؟ یا از شما بپرسند به نظر شما آیا شرکت های بازار سهام کشور سود اقتصادی (Economic Profit) دارند و چرا؟ و آیا اجرای طرح توسعه در امروز اقتصاد ما توجیه مالی و اقتصادی دارد؟ و چرا؟

ارزشگذاری علاوه بر ارزیابی خرید و فروش سهام وسرمایه‌گذاری به دنبال پاسخ به چرایی ها و توسعه چارچوب یک بینش و دیدگاهی روشن و در عین حال منسجم است که با آن نه تنها بتوانید در بازار سهام تحلیل و سرمایه گذاری کنید بلکه این قابلیت را داشته باشید که به تمام این سؤالات پاسخ دهید و برای بسیاری از چالش های روز خرد و کلان بازار راهکار ارایه دهید. ناگفته نماند مواردی که عنوان شد به معنی نفی تحلیل صنایع و تحلیل بنیادی نیست بلکه اتفاقاً تحلیل بنیادی و تحلیل صنایع برای ارتقا کارایی بازار به شدت مورنیاز است و به عنوان یکی از ورودی های اصلی ارزشگذاری شرکت ها محسوب می شود اما محدوده کاربرد و تمرکز ارزشگذاری و تحلیل بنیادی بسیار متفاوت است. بنابراین، به نظر ما هم تحلیل بنیادی و تحلیل صنایع مفید است هم ارزشگذاری.

اگر صرفاً به دنبال یافتن تعدیل EPS در صنایع مختلف به منظور معامله سهام هستید، کسب مهارت های تحلیل بنیادی به صورتیکه امروز در بازار ما انجام می شود مناسب شماست؛ ولی اگر علاوه بر یافتن ارزش در شرکت های مختلف به منظور معامله سهام علاقه مند به توسعه دیدگاه روشن و منسجم برای توضیح رخدادهای بازار سهام، نجات از سردرگمی های رایج و ارایه راهکار برای چالش های بازار سرمایه کشور در سطوح خرد و کلان هستید، ارزشگذاری پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود.

 

این دوره بر مهارت‌­افزایی شما تمرکز دارد و نه دانش‌­افزایی (مهارت دانش را هم در پی دارد اما عکس آن لزوماً ممکن نیست). بنابراین، دوره توسعه مهارت­‌های ارزشگذاری کارمحور و مبتنی بر کارعملی است. شما صفر تا 100 تحلیل صنعت، تحلیل شرکت، ارزشگذاری و سرمایه‌­گذاری را برای ۴ شرکت در ۴ صنعت تولیدی، خدمات مالی (تأمین سرمایه)، پرداخت (PSP) و سرمایه­‌گذاری را انجام می­دهید؛ اما با چه فرایندی؟

هفته‌­ای یک بار عباس گمار منتور و مدرس اصلی دوره یکی از نحوۀ انجام مراحل فرایند ارزشگذاری (تحلیل صنعت موردنظر، تحلیل فروش شرکت، بهای تمام شده شرکت، ترازنامه شرکت و ...) را تشریح و طی آن تمام تجربیات و ناگفته‌های 10 سال ارزشگذاری بیش از 400 شرکت در بازار سهام و دانش کسب شده تحلیلگری خبره مالی (CFA) را که مرتبط به موضوع آن جلسه است بیان می­کند. به فراخور هر جلسه تحلیل صنعت هم انجام می­شود. تحلیل صنعت به صورت پنل مجازی و با مدیریت عباس گمار با خبرگان و کارشناسانی انجام می­شود که در بطن صنایع موردنظر هستند؛ برنامه‌ریزی لازم برای پنل‌های موردنظر با بزرگان هر یک صنایع صورت گرفته است و شما افرادی را در بخش تحلیل صنعت خواهید دید که دسترسی به آنها به این سادگی امکان پذیر نیست.

حتماً منتظر پنل تحلیل صنایع موردنظر دوره باشید. تازه، کار عملی و گروهی شما، منتوریگ عباس گمار و مژده بادی­اللهی (منتور دیگر دوره و سرپرست دستیاران) و دستیاران آموزشی آقایان محمد نادری، علیرضا فرشید و محمد رزمه گیر از این جا شروع می­شود؛ در بستر تلگرام هر روز به مدت 5 ساعت (این که از چه ساعت تا چه ساعتی باشد بعداً با رأی اکثریت شرکت‌کنندگان دوره مشخص می­شود) شما شروع به طرح سؤالات خود در خصوص کار محوله آن جلسه می­کنید و دستیاران آموزشی و سایر هم گروهی ها پاسخ می­دهند و دیدگاه ها و زوایای دیگر سوال طرح شده را بررسی میکند؛ بدین صورت علاوه بر اینکه چالش شما حل می­شود با تبادل دانش و تجربه صورت گرفته هم‌افزایی (سینرژی) بیشتر و بیشتری اتفاق خواهد افتاد؛ نهایتاً تکالیف هر جلسه توسط دستیاران آموزشی دوره مورد تحلیل و ارزیابی قرار خواهد گرفت و به شما مستقیماً فیدبک ارایه می­شود؛ بدین ترتیب اطمینان حاصل می­شود که شما در مسیر صحیح موردنظر دوره قرار دارید.

این فرایند در طول سه ماه این دوره همواره برای هر جلسه و هر هفته تکرار می­شود تا شما نهایتاً تحلیل و ارزشگذاری تمام ۴ شرکت را برای صنایع موردنظر دوره انجام دهید. در پایان این سه ماه حال که شما تبدیل به یک تکاور در حوزه تحلیل و ارزشگذاری شده‌اید (البته تلاش و همت شما در تک تک روزهای این سه ماه الزامیست)، به افراد برتر بورسیه اشتراک تحلیل ۲ صنعت اساسی دیگر از بهترین دوره‌­های مرکز مالی ایران اعطا می­شود تا بتوانید این بار صفر تا 100 تحلیل، ارزشگذاری و سرمایه‌گذاری را مستقلانه خودتان انجام دهید و مصمم به تحقق این هدف بزرگ هستیم.

اعتقاد داریم که تحلیل و سرمایه‌گذاری چیدن فایل اکسل نیست، بلکه تحلیل کسب و کار یک شرکت است؛ برای نیل به این هدف باید از حجم داده‌کاوی شما به منظور تحلیل و ارزشگذاری می­‌کاستیم. از این رو، مدرسه ارزشگذاری و مرکز مالی ایران با کارگزاری مفید وارد مذاکره شد و از بورس ویو (یکی از بهترین سامانه‌های تحلیلی در این زمینه) تفاهم‌نامه همکاری مشترک منعقد نمود و اشتراک سه ماهه آن را برای هر یک از شرکت‌کنندگان دوره ارزش 000¸500¸4 تومان دریافت کرد. البته قول این را هم گرفته‌­ایم که پس از پایان دوره برای شرکت‌کنندگان دوره امکان اشتراک طلایی از بورس ویو را داشته باشیم. بنابراین، سرجمع با ثبت نام در این دوره 50 درصد هزینه دوره توسعه مهارت‌های ارزشگذاری در همان ابتدا به شما باز خواهد گشت.

 

عنوان این دوره توسعه مهارت‌های ارزشگذاری است اما ما مصمم هستیم فرایند کامل تحلیل، ارزشگذاری و سرمایه­‌گذاری را در این دوره تکمیل نمائیم. بنابراین، مدرسه ارزشگذاری و مرکز مالی ایران برای بخش سرمایه­‌گذاری و مدیریت پرتفو شرکت­‌کنندگان با گروه مالی کاریزما یکی از خوش‌نام­‌ترین نهادهای بازار سرمایه وارد مذاکره شدیم و قرار شد به شرکت‌کنندگان برتر دوره توسعه مهارت­‌های ارزشگذاری مشاوره اصلاح و چینش پرتفوی سرمایه گذاری با توجه با افق بازار سرمایه و ریسک پروفایل شرکت­‌کنندگان برتر دهد. ارزش این مشاوره سبدگردانی 000¸000¸10 تومان است. پس، برای شرکت‌­کنندگان برتر تا به اینجا نه تنها کل مبلغ ثبت نام دوره بلافاصله بازخواهد گشت بلکه شما در سود هم می­باشید.

 

مجدد به مخاطبان برتر دوره پس از جلسه مصاحبه با حضور عباس گمار و ترسیم چشم انداز ایشان در بازار سرمایه اشتراک اشتراک دوره آموزشی موردنیاز ایشان از سلسله دوره‌های آموزشی ایشان به عنوان بورسیه آموزشی دوره توسعه مهارت­‌های ارزشگذاری اعطا میگردد.

 

نظرات درباره دوره


 

 

از راه های زیر می توانید با ما ارتباط برقرار کنید

تلفن: 02162843000

واتساپ : 09912707933

ارتباط با ادمین تلگرام