برگزاری بیش از 18 هزار نفر ساعت آموزش مالی در سال 98

دوشنبه , 19 اسفند 1398

بررسی کارنامه آموزشی مرکز مالی ایران در سال 98، حاکی از آن است که  1912 نفر در  110دوره آموزشی برگزار شده توسط این نهاد آموزشی شرکت کردند که با احتساب زمان برگزاری 1088 ساعتی، در مجموع 18859 نفر ساعت آموزشی را شامل شده و از این راه به توسعه آموزشی بازار سرمایه کمک کرده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز مالی ایران، این مرکز در سال 98، بالغ بر 18859 نفر ساعت آموزش عمومی و تخصصی در حوزه بازار سرمایه برگزار کرده است.  در 6 ماه ابتدایی سال جاری، مرکز مالی ایران تمرکز خود را به برگزاری دوره های مبارزه با پولشویی مقدماتی و پیشرفته برای فعالان نهادهای مالی و ناشرین بازار سرمایه قرارداد که ماحصل آن، برگزاری 2578 نفر ساعت آموزش های بخش مبارزه با پولشویی برای 335 نفر شده است. در نیمه دوم سال 98 ، با توجه به درخواست های علاقمندان و فعالان بازار سرمایه، آموزش های مرکز مالی گسترش یافت و بیش از 18 هزار نفر ساعت آموزش را در برگرفت.

750 نفر در پاییز به مرکز مالی ایران آمدند

در مهرماه سال جاری، 1666 نفر ساعت دوره آموزشی در مرکز مالی ایران برگزار شد که در واقع 194 نفر، طی12  دوره آموزشی، در زمینه های  تحلیل تکنیکال، آموزش کاربردی حقوق بازار سرمایه، آموزش های بازارپایه، مبارزه با پولشویی و روش های کشف آن، آموزش قوانین و مقررات مالیاتی، برنامه ریزی استراتژیک و آشنایی با راهکارهای تامین مالی را شامل شده است.

برگزاری دورههای آموزشی مرکز مالی ایران در آبان ماه نیز با برگزاری 2093 نفر ساعت دوره آموزشی برای  259 نفر ادامه یافت. اغلب این آموزش ها در حوزههای آموزشی تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، آشنایی با بورس، آشنایی با سازو کار های معاملاتی بورس انرژی، فهم و تحلیل صورت های مالی، و مبارزه با پولشویی در دو سطح مقدماتی و پیشرفته صورت گرفت.

در آخرین ماه پاییز سال 98، علاوه بر دوره های آموزشی پولشویی مقدماتی و پیشرفته، دوره های آموزشی آشنایی با بورس برای تازه واردان برگزار شد. در آذرماه، سیر افزایش حضور دانش پذیران در مرکز مالی ایران برای کسب دانش و مهارت بازار سرمایه به افزایش یافت و با برگزاری 2866 نفر ساعت آموزش که 338 نفر را شامل می شود، رکوردی تازه را ثبت کرد. گفتنی است در این ماه، شاهد تکرار برگزاری چند دوره آموزشی از جمله دوره آموزشی-کاربردی آشنایی با ساز و کار های معاملاتی برق در بورس انرژی و دوره های آموزشی تحلیل بنیادی، تابلوخوانی، فهم و تحلیل صورت های مالی، اکسل مالی و فرمت های جدید صورت های مالی نیز بودیم.

 

عملکرد زمستانی مرکز مالی از 9 ماه ابتدایی سال سبقت گرفت

برگزاری دوره های آموزشی در دی ماه سال 98 نسبت به آذرماه با جهش قابل توجهی در تعداد نفرساعت آموزشی مواجه شد که شامل 3901 نفر ساعت آموزش است. در این مدت 20 دوره آموزشی برای 402  نفر برگزار شد که شامل دوره های آموزشی تخصصی و عمومی به شرح قراردادهای مشتقه بورس کالا، اکسل مالی، مباررزه با پولشویی مقدماتی و پیشرفته، تحلیل بنیادی، آشنایی با معاملات فرعی و فیزیکی بورس کالا، تجزیه و تحلیل صورت های مالی مقدماتی و تابلوخوانی می شود.

در بهمن ماه، 428 نفر، مهارتهای مالی و بازار سرمایه ای خود را در مرکز مالی ایران ارتقا دادند. در واقع دومین ماه زمستان، اوج آموزش در مرکز مالی ایران بود، به طوری که 5 هزار و 779 نفر ساعت آموزش را در این مدت پوشش داده است. این رقم چشمگیر حاصل برگزاری  26 دوره آموزشی است و عناوین دوره ها نیز به شرح برگزاری دوره های تحلیل بنیادی جامع، چندین دوره تحلیل تکنیکال، فیلتر نویسی، ارزشیابی سهام شرکت ها، تحلیل فرصت های سرمایه گذاری در بازار طلا، مبارزه با پولشویی مقدماتی و پیشرفته، تجزیه و تحلیل صورت های مالی، تابلوخوانی و آشنایی با معاملات بورس کالا و معاملات برق در بورس انرژی می شود. 

در اسفندماه نیز روند رو به افزایش آموزش در مرکز مالی ایران برنامه ریزی شده و در حال اجرا بود، اما به دلیل ورود ویروس کرونا به کشور و تعطیلی مراکز آموزشی به منظور کاهش تجمعات و رعایت موازین بهداشتی و افزایش مراقبت در این دوران بحرانی، برگزاری دوره های آموزشی به حالت تعلیق درآمده است. احتمال می رود که در صورت کاهش آثار بحرانی این ویروس ، دوره های تعلیق شده در نیمه دوم فروردین و نیمه اول اردیبهشت ماه برگزار شوند و یا به صورت آنلاین در همان زمان برگزار خواهند شد.

همکاری های مشترک با انجمن مالی اسلامی

در سال 98 دو نشست تخصصی با انجمن مالی اسلامی نیز برگزار گردید.. اولین همکاری مشترک، برگزاری نشست تخصصی بررسی نقش نقدینگی بازار سرمایه در رونق تولید بود که در این نشست جناب آقای محمودرضا خواجه نصیری، عضو هیئت مدیره شرکت بورس اوراق بهادار تهران و مدیرعامل تامین سرمایه تمدن به ارائه نکاتی در خصوص نیاز به اهتمام سیاست گذاران برای حفظ فرصت نقدینگی در بازار سرمایه و تبدیل آن به عاملی برای رونق تولید اشاره کردند. نشست دیگر نیز پیرامون «فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی مالی اسلامی در مناطق فاقد قوانین مالی اسلامی» بود. این نشست وجهه بین المللی داشت و پروفسور عباس جلیل، دارای مدرک MBA از دانشگاه ساندرلند انگلستان و مدیرعامل گروه Amanah Capital Group Limited (ACGL) مالزی به بیان سخنرانی در این خصوص پرداخت.

پنجمین همایش مالی اسلامی نیز در آذر ماه 98 با همکاری مرکز مالی ایران برگزار گردید. موضوع این همایش حول محور بازار مالی اسلامی، رونق تولید، چالش ها و راهکارها بود و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و  اعضای کمتیه فقهی به ایراد سخنرانی پیرامون محور یاد شده پرداختند.

همچنین مرکزمالی ایران با همکاری انجمن مالی اسلامی، دوره های تخصصی DBA مالی اسلامی را نیز برگزار می نماید. این دوره آموزشی، به منظور  ارتقاء سطح دانش و توانمندی مدیران و کارشناسان فعال در بازارهای مالی کشور در راستای ایفای نقش اثربخش در اقتصاد با تأکید بر توانمندسازی دانش آموختگان در زمینه طراحی، پیاده سازی و استقرار ابزارها، نهادها و سایر ساختارهای مالی در چارچوب مبانی شرعی برگزار می شود. دانش پذیران این دوره آموزشی پس از قبولی در مصاحبه فنی و با داشتن شرایط، امکان حضور را خواهند داشت و پس از پایان دوره نیز، علاوه بر مدرک دوره مذکور، گواهینامه های حرفه ای اصول بازار سرمایه و تحلیلگری نیز بر اساس شرایط از پیش تعیین شده، به فارغ التحصیلان اعطا میشود.

گفتنی است که در سال 98، سومین و چهارمین دوره DBA بازار سرمایه اسلامی نیز آغاز شد و هم اکنون دانشپذیران در حال تحصیل هستند.

 

ارسال نظر


فقط افرادی که عضو هستند می توانند نظر ارسال کنند.

 

 

از راه های زیر می توانید با ما ارتباط برقرار کنید

تلفن: 19 - 22110518 (021)

واتساپ: 09912707933

مشاوره رایگان

مشاوره دوره‌های سازمانی