دوره آموزشی هنر مدیریت ریسک و سرمایهگذاری در بازار اختیار
"تکنیکهای معاملهگری در بازار اختیار"
«مرکز مالی ایران به عنوان جامعترین و معتبرترین نهاد آموزشی بازار سرمایه، برگزار میکند.»
"این دوره صرفا به صورت حضوری برگزار میگردد."
معرفی دوره:
- یا صفر میشوید یا سعادتمند! تعبیر من از اختیار معامله است. اختیار معامله ابزاری پر قدرت است که دو سو دارد. برخی برای مدیریت ریسک از آن بهره میبرند؛ اخذ بیمه برای فروش یا خرید دارایی مبنای اختیار. در مقابل گروهی دیگر که ریسکپذیرترند نگاه سرمایهگذاری به این ابزار داشته و تمرکزشان بیشتر بر نوسان قیمتِ قرارداد است تا داشتن بیمه!
- در این دوره شما با قراردادهای اختیار معامله، تاریخچهی دنیا و ایران آشنا میشوید. برخی استراتژیهای قابل استفاده در بازار سرمایه ایران را خواهید آموخت و بر اساس درجه ریسکپذیری، استراتژی خود را انتخاب خواهید کرد.
دکتر محمدحسین صدرایی، مدرس دوره:
پاییز 1375! مقالهای ترجمه شده، با عنوان "تئوری قیمتگذاری اختیار معامله" توسط دکتر اسلامی فقید در مجله تحقیقات مالی دانشگاه تهران منتشر شد. این مهم، نخستین تلاشهای جامعه آکادمیک ایران برای آشنایی با ابزاری قدرتمند در بازارهای مالی دنیا بود. ابزاری که خود بیش از دو دهه در بورسهای متشکل جهان، توسعه یافته و مورد استفاده قرار میگرفت.
دو دهه بعد، آذر ماه سال 1395! اولین قراردادهای اختیار معاملهی استاندارد در بازار سرمایه ایران و در بورس اوراق بهادار تهران منتشر شد. کمتر از 3 ماه بعد، مسئولیت توسعهی بازار اختیار معامله توسط مرجع سازمان بورس و اوراق بهادار بر عهدهی من گذاشته شد. آموزش، جذب معاملهگر/سرمایهگذار از طریق مذاکره در بازار اختیار و مجدد آموزش و البته برخی نوآوریها چون امکان وثیقهگذاری سهام در لانگ کال، رهیافت من برای توسعه بازار اختیار بود. با رشد مویرگی بازار اختیار، نمادهای موجود در بازار بورس اوراق بهادار تهران را از 3 سهم فولاد، فملی و ایران خودرو، به 10 نماد بورسی و در دو سال بعد به 20 نماد بورسی افزایش دادم. بعدها بازگشایی اولین نمادهای بازار اختیار فرابورس ایران نیز به درخواست من اتفاق افتاد.
ایدههایی چون انتشار اختیار صندوقهای پسیو دارا و پالایش، انتشار اختیار صندوقهای شاخصی و امکان بهرهبرداری صندوقهای بازارگردانی از این ابزار توسط من ارائه شد.
برگزاری اولین دوره آموزشی بهرهگیری از ابزار قدرتمند اختیار معامله در عملیات بازارگردانی سهام از جمله تلاشهای من در توسعه این بازار است؛ بازاری که در روز نخست آن کمی بیش از 200 کد بورسی در آن فعالیت میکرد، راه توسعه را در پیش گرفته و امروز بیش از 8000 کد بورسی فعال در آن داد و ستد میکنند و هر روز آن، رکوردهای معاملاتی جدید ثبت میکند. این آینده بازار سرمایهی ماست... من محمد حسین صدرائی هستم. دانشآموخته دکتری اقتصاد!
سوابق مدرس :
- مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه
- عضو هیات مدیره شرکت بورس و اوراق بهادار تهران
- عضو هیات عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه
- رئیس هیات مدیره و مدیر سرمایهگذاری صندوق توسعه بازار سرمایه
- مدیر سرمایهگذاری صندوق توسعه بازار سرمایه
طول دوره:
6 ساعت
روز برگزاری:
شنبه و دوشنبه
ساعت برگزاری:
16 الی 19